Plaid trend - Καρό

11.12.13

Το καρό επανήλθε το φθινόπωρο του 2013 στις πασαρέλες και έγινε το απόλυτο trend της σεζόν. Αν και χρονολογείται εκατοντάδες χρόνια πίσω από την πρώτη του εμφάνιση, κάθε άλλο από παλιομοδίτικο μπορεί να χαρακτηριστεί, χάρη στα νέα στυλ και κοψίματα που του έδωσαν μεγάλοι σχεδιαστές.


TIPS

  • Πουκάμισο
Το τζιν πουκάμισο είναι ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια. Μπορεί να συνδυαστεί για πρωί με ένα τζιν από κάτω, biker boots για παπούτσι και ένα δερμάτινο τζάκετ από πάνω.
Επίσης, μπορεί άνετα να φορεθεί και με φούστα. Αν το πουκάμισό σας έχει κόκκινο με μαύρο καρό μια καλή επιλογή είναι μια μαύρη φούστα σε ύφασμα ή για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μια μαύρη δερμάτινη φούστα.


Φορέστε το καρό πουκάμισό σας με δερμάτινο ή ένα απλό μαύρο κολάν. Αν θέλετε να κάνετε πιο dressy αυτό το look τώρα τα Χριστούγεννα, προσθέστε μια τσάντα φάκελο από glitter, ankle boots με τακούνι και πολλά αξεσουάρ. 



Ακόμη, φορέστε το κάτω από διάφορα πουλόβερ για μια πιο στυλάτη πινελιά σε ένα casual look.






Η τάση που επικρατεί αυτή τη περίοδο με το καρό πουκάμισο είναι να το δένετε στη μέση σας, πάνω από τα διάφορα outfit που φτιάχνετε. 

  • Φούστα
Η καρό φούστα είναι πάντα in εφόσον την φοράς με στυλ. Επέλεξε την σε γραμμή Α ή πένσιλ για πιο σικάτο αποτέλεσμα. Μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με ένα απλό T-shirt ή ένα πουκάμισο. Για extra στυλ προτιμήστε το τζιν πουκάμισό σας.


  • Παντελόνι
Αν θέλετε να φαίνεστε σικάτες επενδύστε σε ένα καρό παντελόνι. Κρατήστε το υπόλοιπο σύνολο απλό καθώς ένα τέτοιο παντελόνι τραβάει από μόνο του τα βλέμματα. Συνδυάστε με ένα graffic tee, τζιν πουκάμισο ή κάποιο πουλόβερ.




  • Παλτό
Αν βαρεθήκατε τα μονόχρωμα, απλά παλτό, ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή. Τολμήστε ένα καρό παλτό, το οποίο θα σας δώσει έξτρα πόντους στυλ.

 


  • Αξεσουάρ
Αν απλώς θέλετε να δώσετε μια μικρή πινελιά από καρό στην εμφάνισή σας, μια καλή επιλογή είναι ένα φουλάρι.


Εσάς σας αρέσει το καρό;;

xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe