Summer Wardrobe Essentials | Summer Series |

5.8.14

Αυτό το post διαβάζεται καλύτερα με αυτό το κομμάτι:


Αύγουστος, κορίτσια, ο μήνας των διακοπών και δε μπορούσα να παραλείψω να κάνω ένα post για το τι να πάρουμε μαζί μας στις διακοπές. Σκοπός, είναι να πακετάρουμε έξυπνα, να πάρουμε ρούχα που συνδυάζονται μεταξύ τους και που είναι ευκολοφόρετα. Ανάλογα με το πόσες μέρες θα πάτε διακοπές, δημιουργήστε τόσα σύνολα ή και ένα λιγότερο ή δύο για τις πιο γενναίες! 

  • Cami & Crop tops
Τα cami tops συνδυάζονται πολύ εύκολα, αφού μπορούν να φορεθούν άνετα με ένα τζιν, φούστες, σορτς και παντελόνια. Είναι στυλάτα και μπορούν αμέσως να μας κάνουν να φαινόμαστε κομψές.

 

 



Τα crop tops είναι άλλο ένα βασικό κομμάτι που πρέπει να πάρουμε μαζί μας. Προσοχή όμως στον τρόπο που θα φορεθούν, καθώς δεν πρέπει να είναι εκτεθειμένη η κοιλιά μας. Έτσι, τα φοράμε με ψηλόμεσα σορτς, φούστες και παντελόνια. Προσωπικά, λατρεύω να τα φοράω με ψηλόμεσες μάξι φούστες. Είναι τόσο απλό και παράλληλα στυλάτο το σύνολο.

 


 

  • White dress
Το άσπρο φόρεμα φοριέται πιο εύκολα το καλοκαίρι που είμαστε μαυρισμένες, γιατί όχι μόνο νιώθουμε πιο άνετα να το φορέσουμε, αλλά κάνει κ ωραία αντίθεση με το μαύρισμα μας. Επομένως, ένα άσπρο άσπρο φόρεμα είτε σε στενή γραμμή, είτε αέρινο, πρέπει να μπει στη βαλίτσα μας. Είναι κάτι σαν το little black dress του χειμώνα.

 

 



  • Maxi dress
Είμαι φαν γιατί είναι δροσερά και ευκολοφόρετα. Δε σε νοιάζει να κάνει συνδυασμούς. Το βάζεις με λίγα αξεσουάρ και είσαι έτοιμη να βγεις!


 

 



  • The beach throw
Τώρα όσον αφορά τις εμφανίσεις μας στην παραλία, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κιμονό, καφτάνι, σορτς, ό,τι σας κάνει να νιώθετε άνετα. Επίσης, ένα άσπρο πουκάμισο αέρινο και λίγο μακρύ, πάνω από το μαγιό είναι φοβερό. Περισσότερες επιλογές για τις εμφανίσεις σας στην παραλία μπορείτε να βρείτε εδώ, όπου έχω αναλυτικότερη αναφορά.
  • Accesssories
Κάποια statment necklakes είναι απαραίτητα. Αφού έχουμε επιλέξει απλά ρούχα, εδώ έρχονται τα κολιέ και μεταμορφώνουν την όλη εμφάνισή μας και της δίνουν ενδιαφέρον. Έτσι, είμαστε έτοιμες για τις βραδινές μας εμφανίσεις.






 Επίσης, δαχτυλίδια που φοριούνται πολλά μαζί, όπως προστάζει η τάση.




Τέλος, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Και τι άλλο από τις λουλουδένιες κορδέλες!





  • Wedges
Πλατφόρμα. Όταν είμαστε σε διακοπές θέλουμε να φοράμε κάτι άνετο - η γόβα μπορεί να προκαλέσει πόνο. Επομένως, επιλέγουμε πλατφόρμες σε ουδέτερο χρώμα, άσπρο, μάυρο, μπεζ, καφέ, ώστε να συνδυαστεί εύκολα με το κάθε look που θέλουμε να κάνουμε.


 

Αυτά ήταν, κορίτσια, τα δικά μου απαραίτητα. Και μη ξεχνάτε, όχι υπερβολές, κάντε έξυπνες επιλογές.

xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe