Fashion trend: Τζιν πουκάμισο

11.8.13

Τα denim shirts έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας μας το φετινό καλοκαίρι. Όπως και να το κάνουμε δίνουν μια πιο ιδιαίτερη νότα στις καθημερινές σας εμφανίσεις. Μπορεί να συνδυαστεί με όλων των ειδών τα υφάσματα και γι' αυτό είναι από τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μας. Ως κλασσικό κομμάτι, το τζιν πουκάμισο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια casual αλλά ταυτόχρονα και στυλάτη εμφάνιση.

Styling tips:

  • Φορέστε το τζιν πουκάμισό σας με μονόχρωμα παντελόνια ή σορτσάκια για άψογο casual στυλ.

  • Ο συνδυασμός με printed φούστα μοιάζει εξαιρετικά έξυπνος και κομψός και είναι αρκετά δημοφιλής γιατί πετυχαίνει μια chic πινελιά στο όλο outfit. Μπορεί επίσης να φορεθεί και με μονόχρωμη φούστα για πιο απλές εμφανίσεις.
                           
  • Αγαπημένος συνδυασμός είναι το denim πουκάμισο με δαντέλα. Αυτό μπορεί να είναι είτε σορτσάκι είτε φούστα. Οι δυο αυτές υφές κάνουν αντίθεση και πετυχαίνουν ένα πολύ στυλάτο αποτέλεσμα.

  • Επίσης, κλασσικός συνδυασμός είναι με το μαύρο σας κολάν, εφόσον το πουκάμισο είναι αρκετά μακρύ ώστε να εκτείνεται κάτω από τους μηρούς. Το κολάν μπορεί να κάνει το look σας πιο casual αλλά ταυτόχρονα και edgy. Μπορείτε, επιπλέον, αντί για το κλασσικό κολάν να φορέσετε το δερμάτινο ή το κολάν με τα γεωμετρικά prints.

  • Τέλος, το τζιν πουκάμισο γίνεται εντυπωσιακός καμβάς για τα κολιέ statement για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Επενδύοντας σε ένα λαμπερό κολιέ δίνετε αμέσως έξτρα πόντους μετατρέποντας το πιο απλό outfit σε εντυπωσιακό. 



xoxo, 
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe