Fashion trend: Κρόσια

10.8.13

Τα κρόσια είναι το trend του καλοκαιριού και μπορούν να δώσουν έναν παιχνιδιάρικο αέρα στην εμφάνισή σας. Ένα κομμάτι με κρόσια μπορεί να κάνει εντυπωσιακή την εμφάνισή σας χωρίς να προσθέσετε ιδιαίτερα αξεσουάρ, ώστε να πετύχετε το αποτέλεσμα. Τα κρόσια στολίζουν ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ δίνοντας μια πρωτότυπη νότα. Εσείς που λατρεύετε το bohemian's look θα ξετρελαθείτε μ' αυτό το trend.

Προσοχή μην το παρακάνετε!! Ένα μονάχα τέτοιο item μπορεί να απογειώσει και το πιο απλό outfit σας.

Επιλέξτε ένα τοπ με κρόσια και το demin σορτσάκι σας με ένα ζευγάρι φλατ πέδιλα ή ψηλοτάκουνα με χοντροκομμένο τακούνι (βλέπε Jeffrey Campbell) 

Φορέστε το little black dress με κρόσια, συνδιασμένο με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και θα έχετε πετύχει το απόλυτα κομψό και παράλληλα εντυπωσιακό loοk για την βραδινή σας έξοδο.
Για τις πιο τολμηρές μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο έντονο χρώμα στο φόρεμα, πχ κόκκινο ή μπλε ηλεκτρίκ. 
 Για εσάς που πιστεύετε πως ένα φόρεμα με κρόσια είναι υπερβολικό προτιμήστε μια μίνι φούστα με το συγκεκριμένο trend. Προτιμήστε να τη συνδυάσετε με ένα αέρινο πουκάμισο για πιο αέρινο αποτέλεσμα. 
 

Επίσης, εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε ένα σορτσάκι με κρόσια. ΄
Extra tip:  Για πιο στυλάτο αποτέλεσμα προτιμήστε το σορτς σε μπεζ αποχρώσεις και ένα τοπ σε σατέν ύφασμα, και στους ίδιους χρωματικούς τόνους με το σορτς, κατά προτίμηση. Φορέστε τα χρυσά αξεσουάρ σας για επιπλέον πόντους στο στυλ σας. 


Τάση είναι τα κρόσια και στα αξεσουάρ. Επιλέξτε να φορέσετε την τσάντα με τα κρόσια σας κρατώντας την υπόλοιπη εμφάνισή σας απλή. Καθώς και τα παπούτσια με κρόσια. Και αυτό γιατί τα αξεσουάρ αυτά είναι από μόνα τους ιδιαίτερα και εκκεντρικά και δεν χρειάζεται να φορτώνετε την εμφάνισή σας περισσότερο γιατί θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε.


 Τέλος, το συγκεκριμένο trend μπορεί να σας ακολουθήσει και στην παραλία φορώντας απλά το μαγιό με κρόσια και την παιχνιδιάρικη καλοκαιρινή σας διάθεση!
xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe