Bohemian Chic

30.10.13

Το Boho Chic ήταν στη μόδα στις αρχές του 21ου αι. Είναι ένα ύφος της γυναικείας μόδας σχεδιασμένο πάνω σε ποικίλες μποέμ και hippie επιρροές. Το στυλ αυτό συνδέθηκε ιδιαίτερα με την Sienna Miller και την Kate Moss στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Mary-Kate και Ashley Olsen στις ΗΠΑ. Η τάση αυτή εμφανίστηκε στις αρχές του 2000 και άρχισε να εξασθενεί το 2009.


 


Tips:
  • Ρούχα: Το boho έχει να κάνει με το να φαίνεσαι μοναδική και φυσική. Οι χρωματικοί τόνοι που πρέπει να επιλέξετε στα ρούχα είναι οι γήινες αποχρώσεις με μια μείξη από χρώματα,όπως πορτοκαλί, πράσινο και μωβ. Τα ρούχα που χαρακτηρίζουν αυτό το στυλ θα πρέπει μην είναι εφαρμοστά, αλλά πιο χαλαρά πάνω στο σώμα.

 



  • Παπούτσια: Τα παπούτσια μπορούν να ποικίλουν αναλόγως με τις προτιμήσεις σας. Τα σανδάλια θα ήταν η προφανής επιλογή, αλλά μπορείτε να επιλέξετε και μπότες με γκέτες.



  • Μαλλιά: Όσον αφορά τα μαλλιά, αν τα ισιώνετε, πετάξτε μερικές μπούκλες από κάτω, ώστε να φαίνονται φυσικά. Θυμηθείτε: το boho chic έχει να κάνει με το να φαίνεστε φυσικές. Έτσι, το να αφήσετε τα μαλλιά σας στο φυσικό τους είναι μια καλή επιλογή, όπως επίσης και οι πλεξούδες. 

  • Αξεσουάρ: Αυτό είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι. Το boho chic είναι συνώνυμο με την αφθονία στα αξεσουάρ. Αυτό σημαίνει πολλά βραχιόλια στα χέρια, βραχιόλια στο πόδι, mix and match περιδέραια και κολιέ και κρεμαστά σκουλαρίκια. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Υπάρχουν και κορδέλες και κλιπ για τα μαλλιά, ζώνες κτλ. Τα πολλά αξεσουάρ είναι το κλειδί για το συγκεκριμένο στυλ.


 



  • Make up: Όπως αναφέρθηκε και πριν, η ιδέα του bohemian chic είναι να φαίνεστε φυσικές. Προτιμήστε να βάλετε μια βάση σ' όλο το πρόσωπο και λίγο κονσίλερ για να καλύψετε τυχόν ατέλειες. Εφαρμόστε στη συνέχεια πούδρα, η οποία ελέγχει την λιπαρότητα ώστε να μην γυαλίζετε. Επιλέξτε να την εφαρμόσετε με ένα πινέλο για πιο ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τα μάτια παίξτε με ουδέτερες σκιές και στα χείλη προτιμήστε κραγιόν κοντά στο χρώμα των χειλιών σας. Βρείτε κάτι που να μην είναι πολύ ανοιχτό αλλά ούτε και πολύ σκούρο. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε ένα έντονο χρώμα στα χείλη εφόσον δεν έχετε τονίσει  τα μάτια.




xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe