Leopard attack

16.4.14

Γεια σας, κορίτσια! Επανήλθα με ένα λεοπάρ post! Το λεοπάρ μπορεί να είναι πολύ σικ από την μία, αλλά από την άλλη με λίγη απροσεξία να μετατραπεί σε κιτς!
Αυτό κυρίως που πρέπει να προσέξουμε είναι το λεοπάρ print να είναι ξεκάθαρο και η ποιότητα του υφάσματος να είναι καλή, ώστε να μη φαίνεται "δεύτερο" το item.

TIPS:

Επέλεξε ένα κομμάτι που να περιέχει το λεοπάρ και συνδύασέ το με άλλα υφάσματα. Το λεοπάρ είναι έντονο από μόνο του και τραβάει την προσοχή, οπότε συνδύασε το με ήσυχα κομμάτια. Μην επιλέξεις να το φορέσεις με άλλο λεοπάρ κομμάτι ή ζεβρέ γιατί θα μοιάζει με σαφάρι που απέτυχε.

Keep it simple. Άσε το leopard να είναι το statment σου και κράτα όλα τα υπόλοιπα απλά και ουδέτερα.


#Casual and chic
  

Φόρεσε την λεοπάρ μπλούζα σου με ένα skinny τζιν, μαύρα μπαλαρινάκια, μαύρο σακάκι και μάυρη τσάντα. Λεοπάρ με ουδέτερες αποχρώσεις.
  

Για ένα πιο παιχνιδιάρικο look συνδύασε το λεοπάρ παντελόνι σου με μπλε γόβες.

#Classy and stylish

Cropped top σε leopard print και μπεζ μίντι φούστα σε γραμμή Α. Τί πιο chic!!!

#Dreesy


Το πιο ασφαλές και στυλάτο είναι το λεοπάρ φόρεμα. Συνδύασε το με χρυσά αξεσουάρ κ ένα ζευγάρι πέδιλα σε γήινες αποχρώσεις. Για τις πιο τολμηρές, φορέστε γόβα σε έντονο χρώμα, όπως κόκκινο, μπλε ηλεκτρίκ, μωβ, πράσινο.

Accesories 

Ένα μεγάλο κομμάτι στο leopard print είναι τα αξεσουάρ: τσάντες, παπούτσια, ζώνες κτλ. Η λεοπάρ λεπτομέρειες μπορούν να μετατρέψουν το όλο σύνολό σας από απλό σε στυλάτο.

Δείτε παρακάτω πως το καταφέρνουν:










xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe