8 Back to Uni Essentials

15.9.13

Ο Σεπτέμβρης έχει κάνει την εμφάνισή του και η επιστροφή στα έδρανα είναι το πιο επίκαιρο θέμα. Στο σημερινό ποστ θα σας παραθέσω τα δικά μου 10 αναγκαία κομμάτια για τις εμφανίσεις σας στη σχολή ή το κολλέγιο.


1. Basic t-shirts

 Τo πρώτο πράγμα στη λίστα είναι τα basic t-shirts για τις βαρετές σας μέρες ή για τις μέρες που έχετε αργήσει να ξυπνήσετε για το μάθημα, αλλά θέλετε να είστε ταυτόχρονα στυλάτες. Επιλέξτε μπλουζάκια σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως άσπρο, μαύρο ή γκρι, ώστε να μπορέσετε να χτίσετε την εμφάνισή σας πάνω σ' αυτά τα κομμάτια. Για παράδειγμα, αν έχετε κάποιο κόκκινο παντελόνι μπορείτε να το συνδυάσετε με το γκρι απλό μπλουζάκι ή την δερμάτινη φούστα σας με το μαύρο t-shit. Αυτά είναι λοιπό τα κομμάτια θα σας σώσουν σε τέτοιες μέρες που δε ξέρετε τι να φορέσετε. Επίσης, είναι κατάλληλα για συνδυασμό με statment κομμάτια, καθώς τα t-shirts είναι απλά, θα κρατήσουν ισορροπημένη την όλη εμφάνιση.




2. Cardigan

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι είναι οι ζακέτα. Επενδύστε σε κάθε είδους ζακέτα: ογκώδης, μάλλινη, πλεκτή κτλ. Και πάλι θα σας σώσουν τις μέρες που δεν ξέρετε τι να φορέσετε, αφού μπορείτε να την ρίξετε πάνω σας και να φύγετε καθώς συνδυάζετε εύκολα με οτιδήποτε. 
Επίσης, η ζακέτα είναι το κομμάτι κλειδί για να μετατρέψετε το καλοκαιρινό σας outfit σε φθινοπωρινό. Συγκεκριμένα, φορέστε το καλοκαιρινό σας φόρεμα και ρίξτε από πάνω την ζακέτα σας ή το καλοκαιρινό σας σορτσάκι με μια μπλούζα, την ζακέτα σας και ένα ζευγάρι αρβύλες.




3. Επαγγελματική ενδυμασία

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής μας όλοι κληθήκαμε να παρουσιάσουμε διάφορες εργασίες. Κομμάτια για πιο επίσημα outfits είναι απαραίτητα σε τέτοιες περιστάσεις ώστε να μας πάρουν σοβαρά, καθώς και η εμφάνιση παίζει κ αυτή τον δικό της ρόλο. Τέτοια κομμάτια μπορούν να είναι ένα σακάκι ή μια πένσιλ φούστα και φυσικά ένα πουκάμισο συνδυασμένο με ένα παντελόνι. Τα κομμάτια αυτά θα πρέπει να είναι συνδυασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να βγάζουν μια σοβαρότητα. 



4. Jacket

Επιλέξτε ένα δερμάτινο jacket το οποίο θα σας στρώνει ωραία και θα σας κολακεύει. Ένα μαύρο ή καφέ δερμάτινο πηγαίνει με όλα σας τα σύνολα και είναι άνετο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το τζιν σας ή με κάποιο φόρεμα αρκεί να προσέξετε τις χρωματικές αποχρώσεις στον συνδυασμό. Για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα φορέστε ένα αμάνικο γουνάκι πάνω απί το jacket για να σας κρατάει ζεστές. 



5. Scarfs

 Τα μεγάλα φουλάρια και τα κασκόλ είναι απαραίτητα και όσο περισσότερα έχετε τόσο το καλύτερο. Και ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητα είναι διότι μερικές φορές μέσα στις αίθουσες κάνει κρύο, οπότε μπορείτε να το ρίξετε πάνω σας ώστε ζεσταθείτε. Επίσης, είναι το τέλειο αξεσουάρ γιατί μπορείτε να ντυθείτε με ένα total black look, να φορέσετε ένα statment φουλάρι και να έχετε ένα look φασιονίστας.   














6. Skinny jeans

Άλλο ένα απαραίτητο κομμάτι της ντουλάπας σας αποτελεί το τζιν. Και λέω απαραίτητο διότι ευκολοφόρετο και μπορεί με τους κατάλληλους συνδυασμούς, αναλόγως τι ύφος θέλετε να δώσετε στην εμφάνισή σας, από ένα απλό outfit να μετατραπεί σε κάτι πιο σικ. 





7. Big bags


Ένα ακόμη βασικό item είναι οι μεγάλες τσάντες, οι οποίες θα χωράνε τα διάφορα τετράδια και βιβλία που είναι απαραίτητα για το μάθημα. Ειδικά αν έχετε πολλά μαθήματα μέσα στη μέρα, όσο μεγαλύτερη η τσάντα τόσο το καλύτερο. Επενδύστε σε τσάντες σε ουδέτερα χρώματα, όπως μαύρο, καφέ, γκρι, εκρού, ώστε να μπορείτε εύκολα να τις ταιριάξετε με οποιοδήποτε outfit.

Προσθήκη λεζάντας
 



8. Sneakers

Τέλος, επιλέξτε ένα ζευγάρι sneakers, τα οποία θα είναι βολικά και άνετα για τις μέρες που θα έχετε πολλές ώρες μάθημα. Τέτοια μπορούν να είναι τα converse, τα airmax ή κάποια studded sneakers.


                                                                           xoxo,
                                                                              Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe