Fahion trends: Fall 2013

28.8.13


Η μόδα είναι κάτι σαν ένα ταξίδι στο χρόνο: πάντα από το παρελθόν, αλλά ζει στο μέλλον. Οι τάσεις της εποχής μας βοηθάνε να ενημερώνουμε τις επιλογές μας για το τί θα αγοράσουμε τώρα, πόσο θα διαρκέσει, τι εμπνέει το γούστο μας.

Εδώ βρίσκεται, λοιπόν, μια επισκόπηση των φθινοπωρινών τάσεων του 2013.


Winter White

Αυτή τη σεζόν στη πασαρέλα επικράτησε το λευκό από την κορυφή ως τα νύχια. Το winter white έκανε μία από τις ισχυρότερες εντυπώσεις. Αποτελεί εύκολο συνδυασμό σε οποιαδήποτε τιμή.

Derek Lam, Proenza Schouler, Tommy Hilfiger, fall 2013

Knit Beanies

Ο πλεκτός σκούφος αποτελεί άλλη μια τάση του φετινού φθινοπώρου. Είναι ένα ευκολοφόρετο, οικονομικό και πρακτικό trend ενώ κρατάει την εμφάνισή σας χαριτωμένη.
Tip: Φορέστε το στο δρόμο προς το γραφείο ή στην βραδινή σας έξοδο. Αυτή η αντίθεση κάνει το outfit σας chic.


Alexander Wang, BCBG, DKNY, fall 2013

Classic Patterns

Μετά από μερικές σεζόν με έντονα prints οι σχεδιαστές γύρισαν πίσω στα βασικά. Σχέδια όπως το λεοπάρ και το καρό έκαναν κ πάλι την εμφάνισή τους. Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σας, όταν πρόκειται για τα μοτίβα αυτό το φθινόπωρο, όλοι είναι υπέρ του κλασσικού.

Rag & Bone, Thakoon, Victoria Beckham, fall 2013

Over-the-knee Boots

H μπότα πάνω από το γόνατο επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο. Μετά το υβρίδιο boot-sandal της άνοιξης έρχεται η σκληρή μπότα, η οποία έχει φορεθεί κατ'εξοχήν. Θέλετε να δοκιμάσετε την τάση πριν την αγοράσετε; Πολλοί σχεδιαστές έδειξαν στις πασαρέλες τους το δερμάτινο κολάν συνδυασμένο με ankle boots για παρόμοιο αποτέλεσμα.

Phillip Lim, Ralph Lauren, Reed Krakoff, fall 2013

Ζιβάγκο

Παρά την όχι-και-τόσο καλή φήμη του, το ζιβάγκο είναι το πλέον φορέσιμο trend αυτής της σεζόν. Σκεφτείτε το: θα σας κρατήσει ζεστές χωρίς να σας δίνει όγκο. Για τον ιδανικό συνδυασμό, φορέστε ένα βαμβακερό ζιβάγκο κάτω από ένα βαρύ παλτό με άφθονη προσωπικότητα. 

Carolina Herrera, Donna Karan, J.Crew, fall 2013




Shades of green

Το πράσινο είναι επίσημα κάτι για το φθινόπωρο του 2013. Οι αποχρώσεις κυμαίνονται από το σμαραγδί ως το army πράσινο και υπάρχει μια απόχρωση για κάθε τόνο δέρματος, χρώμα μαλλιών και προσωπικό στυλ. 

Cushnie et Ochs, Marc Jacobs, Richard Chai Love, fall 2013

Sloutchy pants

Το φθινοπωρινό must-have παντελόνι είναι πιο χαλαρά και πολύ πιο υποτονικά. Το νέο αυτό κόψιμο είναι ελαφρώς πιο στενό στους αστραγάλους και κάθεται ψηλά στη μέση. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, μία τσάντα σε μεσαίο μέγεθος και ένα ήσυχο τοπ.

Calvin Klein, ICB by Prabal Gurung, The Row, fall 2013

Statment outwear

Το πανωφόρι ήρθε, σ' αυτή τη σεζόν, σε κάθε σχήμα, χρώμα και όγκο που μπορεί κανείς να φανταστεί κλέβοντας τα φώτα από το συνηθισμένο  item που τραβάει τα βλέμματα: τις γόβες. Οι λόγοι για να φορέσεις ένα μεγάλο παλτό είναι όπως και με τα παπούτσια. Δηλαδή, θα πάει αμέσως το look σας σε άλλο επίπεδο και-ζήτω!- μπορείτε να το φορέσετε πάνω από μια φορά τη βδομάδα.

Altuzarra, Jason Wu, Marchesa, fall 2013

Folk-inspired κομμάτια

Οι συλλογές της Νέας Υόρκης έδωσαν έμφαση στα άνετα υφάσματα και τα κλασσικά μοτίβα. Σ' αυτά τα δουλεμένα στο χέρι μοτίβα δόθηκε μια αστική νότα όταν αναδείχθηκαν σε μαύρο φόντο.

Prabal Gurung, Rodarte, Suno, fall 2013

Rounded Shoulders

Απόλυτα θηλυκό, οι στρογγυλεμένοι ώμοι είναι μια τάση που λειτουργεί σε μια ποικιλία από επίπεδα. Οι αρχάριες μπορούν να δοκιμάσουν ένα σπορ drop-shoulder φούτερ, οι ενδιάμεσες θα μπορούσαν να επιλέξουν ένα παλτό με κουκούλα και οι προηγμένες trendsetters ένα κοκτέιλ φόρεμα με statment μανίκια. Είναι μια chic τάση, με την οποία μπορείτε να παίξετε.

Narciso Rodriguez, Rebecca Minkoff, Tibi, fall 2013

xoxo, 
Anzel







You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe