Denim Attack

30.11.13

Το denim είναι αναμφισβήτητα ένα διαχρονικό ύφασμα, που όποια μορφή και να πάρει κερδίζει τις εντυπώσεις και μας βγάζει ασπροπρόσωπες. Έτσι, το τζιν κάνει ακόμη μια φορά την εμφάνισή του στη ντουλάπα μας, ορίζοντας τα κομμάτια που θα κάνουν την διαφορά στις εμφανίσεις μας.

Denim παντελόνι
Δε θα μπορούσα να ξεκινήσω με άλλο item! Το πολυφορεμένο από όλες μας τζιν μας έχει σώσει πολλές φορές καθώς μπορεί να υποστηρίξει τόσο μια απλή εμφάνιση, όσο μια πιο επίσημη εφόσον κάνουμε τους κατάλληλους συνδυασμούς. 
Συγκεκριμένα, φορώντας το με ένα απλό πουλόβερ και φλατ παπούτσια είναι ιδανικό για τις πρωινές μας εμφανίσεις στη σχολή ή στη δουλειά καθώς είναι άνετο και παράλληλα κομψό. 


Για τις βραδινές σας αποδράσεις μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και κάποιο πουκάμισο ίσως see through για edgy αποτέλεσμα.




Denim πουκάμισο
Άλλο ένα κομμάτι που μπήκε στη ζωή μας τον τελευταίο καιρό και το έχουμε τιμήσει πολύ στις εμφανίσεις μας. Δεν είναι άλλο από το τζιν πουκάμισο για το οποίο έχουμε μιλήσει αναλυτικά και εδώ.
Αλλά σε αυτό το post θα μιλήσουμε με πιο χειμωνιάτικη διάθεση πλέον. Το τζιν πουκάμισο μπορεί να συνδυαστεί με πάρα πολλούς τρόπους. Μπορείτε να το βάλετε με μια μαύρη πένσιλ φούστα για πιο σικάτο αποτέλεσμα. Extra tip: Φορέστε καρό πένσιλ φούστα, το τζιν πουκάμισό σας και μια μπλούζα με λογότυπο από πάνω.


Επίσης, μπορείτε να το φορέσετε με ένα πουλόβερ από πάνω ή μια φούτερ και να το συνδυάσετε με ένα μαύρο ή για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα με ένα δερμάτινο κολάν και είστε έτοιμες για το καφεδάκι σας. 


Δοκιμάστε το και με ένα πιο φαρδύ παντελόνι.

Επίσης, μπορείτε να το φορέσετε και σε total denim look.


Denim shorts
Το τζιν σορτσάκι έρχεται με εμφανώς πιο χειμωνιάτικη διάθεση, συνδυασμένο με μαύρο καλσόν από κάτω και biker boots, Uggs, γαλότσες ή μπότες ιππασίας. Μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με κάποιο πουλόβερ από πάνω ή ένα καρό πουκάμισο για urban εμφανίσεις.



xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe