Fashion trend - Dungarees

20.3.14

Κάλεσμα προς όλους τους οπαδούς της μόδας των 90s. Αυτό το βασικό κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας έχει κάνει ξανά την εμφάνισή του και είναι η τάση της άνοιξης και του καλοκαιριού. Εμφανίστηκε αρχικά στις πασαρέλες και έκτοτε φιλοξενείται στα blogs των fashion bloggers. Είναι άνετη και stylish και παράλληλα ευκολοφόρετη -ναι, καλά διάβασες! Και αυτό διότι μπορεί πολύ εύκολα να φορεθεί με ένα απλό άσπρο t-shirt ή ένα  cropped top ή μια μαρινιέρα ή κάποιο πουκάμισο.

Για να πάρεις ιδέες πως να φορέσεις την σαλοπέτα δες παρακάτω μερικούς δημιουργικούς συνδυασμούς.



  • Φόρεσε την με ένα απλό άσπρο μπλουζάκι, μερικά αξεσουάρ, την αγαπημένη σου τσάντα και είσαι έτοιμη! 


 




  • Ένας κολακευτικός συνδυασμός είναι να την φορέσεις με cropped top, αφού η σαλοπέτα αφήνει ακάλυπτα μόνο τα πλαϊνά μέρη του σώματος.



  • Συνδύασε την σαλοπέτα σου με ένα ριγέ μπλουζάκι για μια χαλαρή απογευματινή έξοδο.




  • Αν θέλεις να την φορέσεις σε βραδινή σου έξοδο, προτίμησε να την συνδυάσεις με κάποιο πουκάμισο, είτε ένα απλό λευκό ή μαύρο είτε με κάποιο σχέδιο, όπως πουά. Για παπούτσι προτίμησε κάποιο ψηλοτάκουνο πέδιλο ή γόβα ή ακόμη και ankle boots.


 

 



  • Για πιο κομψό αποτέλεσμα φόρεσε κάποιο ιδιαίτερο πουκάμισο ή το σακάκι σου.



 



  • Extra tip: Τέλος, για έξτρα πόντους στυλ φόρεσε την σαλοπέτα σου με ένα ιδιαίτερο παλτό και τα αθλητικά σου, ή με ένα κομψό παλτό και ankle boots. Άλλη μια πρόταση είναι να δέσεις στη μέση σου το  καρό σου πουκάμισο.






Εσείς πως φοράτε την σαλοπέτα σας;;; Περιμένω τις δικές σας προτάσεις. :)


Φιλιά πολλά,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe