Fashion Trend - Ankle Strap Heels

16.7.14

Αυτό το post διαβάζεται καλύτερα με αυτό το κομμάτι:



Τί πιο θηλυκό από ένα ζευγάρι ankle strap heels; Ανεβάζουν την θηλυκότητα στα ύψη και δίνουν μια σταθερότητα στην εξωτερική σας εικόνα. Έκαναν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά στο streetstyle gallery του Chictopia το καλοκαίρι του 2012 και είναι ένα item που δε θα σας προδώσει όταν θέλετε να προδώσετε στο στυλ σας ένα πιο σοφιστικέ τόνο.
Τα ankle strap sandals είναι κλασσικό κομμάτι του καλοκαιριού, και αναβιώνει κάθε χρόνο λόγω της πρακτικότητας του για γυμνό πόδι.
Steve Maden

Τα ankle strap heels κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακρυά

Όντως το κάνουν: Αν φοράτε ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο ή ένα μίνι φόρεμα, επιλέξτε τα συγκεκριμένα παπούτσια, τα οποία να έχουν λεπτό λουράκι στον αστράγαλο και σταθερό τακούνι. Και δω έρχεται το παπούτσι και κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακρυά: Το λουράκι είναι αυτό που τραβάει την προσοχή, που είναι το λεπτότερο σημείο του ποδιού. Αυτό σημαίνει πως θα είναι και το πιο μακρύ μέρος του ποδιού.









Απογειώνουν την θηλυκότητα

Για τις περιστάσεις που θέλετε να είστε λίγο πιο σέξυ και θηλυκή δοκιμάστε το μικρό μαύρο φόρεμα σας  ή οποιοδήποτε άλλο φόρεμα με αυτό το ζευγάρι παπουτσιών. Επίσης, μπορεί να φορεθεί με ένα ψηλόμεσο σορτς. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.  










Προσδίδουν κομψότητα

Τα ankle strap ψηλοτάκουνα είναι τα ιδανικά για να φαίνεστε κομψή, είτε στις εμφανίσεις στα στο γραφείο είτε σε κάποια περίσταση που απαιτείται η κομψότητα. Μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με cigarette pants ή ένα skinny τζιν και ένα σακάκι από πάνω.








Trend: Boyfriend jeans and ankle strap heels

Η τάση που επικρατεί από πέρσι το καλοκαίρι και συνεχίζεται και φέτος είναι ο συνδυασμός του loose τζιν με αυτό το ζευγάρι παπουτσιών. Έχουμε  από τη μία το boyfriend jean που δίνει πιο χαλαρή διάθεση στο στυλ μας και από την άλλη τα ankle strap heels που δίνουν μια θηλυκότητα και μια κομψότητα. Έτσι επιτυγχάνεται η ισορροπία και έχουμε ένα πολύ εξεζητημένο σύνολο. 






Τι λέτε και σεις;; Περιμένω τις απόψεις σας! :)

xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe