Fashion trend - Gladiator sandals

13.7.14

Αυτό το post διαβάζεται καλύτερα με αυτό το κομμάτι:


Τα gladiator sandals αποτελούν σίγουρα trend του φετινού καλοκαιριού και είναι στη μόδα εδώ και 4 χρόνια. Επομένως, αρχίζω να πιστεύω πως ήρθαν για να μείνουν!
Υπάρχουν διαφόρων ειδών gladiator σανδάλια. Μπορείτε να διαλέξετε τα δικά σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας στο στυλ. Έτσι, έχουμε τα knee-high , τα μίνιμαλ και τα chunky gladiator sandals. Αυτά τα σανδάλια είναι τόσο παραδοσιακά, που μπορούν να μας συνοδέψουν σχεδόν σε κάθε περίσταση.

Knee-high gladiator sandals

Το trend αυτό το είδαμε στα catwalks την άνοιξη από την Rebecca Minkoff, Giuseppes Zanotti και Rachel Zoe. Είτε φλατ , είτε με τακούνι τα knee-high gladiator σανδάλια αποτελούν μεγάλο trend αυτό το καλοκαίρι. Η καλύτερη συμβουλή γι' αυτά τα σανδάλια; Μείνετε απλή. Μιλάνε από μόνα τους και δε χρειάζεται να υπερβάλλουμε. Σχεδόν ξεχειλίζουν από μποέμ αισθησιασμό κι έτσι δε μένει παρά να τα συνδυάσετε μ' ένα χαλαρό φόρεμα ή μια αέρινη μάξι φούστα.

Steve Madden Sparta Gladiator Sandal
Giuseppe Zanotti Leather Gladiator Sandal
Rebecca Minkoff  










Minimalistic gladiator sandals

Για τις πιο μίνιμαλ της παρέας, που ωστόσο θέλουν το στυλ τους να είναι πάντα ενημερωμένο, θα προτιμήσουν τα συγκεκριμένα σανδάλια. Είναι πιο απλά, αλλά παράλληλα και εντυπωσιακά.





Chunky gladiator sandals

Και περνάμε στην αγαπημένη μου κατηγορία των gladiator sandals, και αυτά είναι τα chunky! Είναι το αντίθετο της προηγούμενης κατηγορίας, καθώς είναι κάπως χοντροκομμένα. Τα βρίσκουμε σε χαμηλό τακούνι ή ψηλό. Προσωπικά, τα λατρεύω και τα θεωρώ πολύ in style. Μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι ή σορτσάκι και ένα cropped top ή πουκάμισο. Επίσης, με μάξι ή μίνι φούστες και φορέματα δείχνουν φανταστικά. Είναι το απόλυτο trend του φετινού καλοκαιριού και κατά την γνώμη μου, θα συνεχιστεί και του χρόνου.









Πείτε μου σε ποια κατηγορία των gladiator sandals ανήκετε; Τί θα φορούσατε; Feel free to comment! :)


xoxo.
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe