"A woman with good shoes is never ugly"

2.8.14

Αυτό το post διαβάζεται καλύτερα με αυτό το κομμάτι:




"A woman in good shoes is never ugly", είπε η Coco Chanel και είχε απόλυτο δίκιο. Τα παπούτσια είναι η μεγάλη αδυναμία των γυναικών. Οι γυναίκες έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση μ' αυτά. Δεν έχει σημασία αν μας προκαλούν φουσκάλες, αν μας πονάνε, αν η ντουλάπα μας δε χωράει άλλα, εμείς συνεχίζουμε να τα αγαπάμε και να αγοράζουμε κι άλλα, γιατί τα παπούτσια για μια γυναίκα ποτέ δεν είναι αρκετά.
Τι σημαίνουν, όμως, τα παπούτσια για εμάς; Το ζευγάρι που επιλέγουμε να φορέσουμε κάθε φορά εκφράζει την διάθεση μας. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες μας κάνουν να νιώθουμε σέξυ, ή ένα ζευγάρι αθλητικά, δείχνουν χαλαρή διάθεση.

Υπάρχουν πολλών ειδών παπούτσια, όπως casual, εκκεντρικά, παιχνιδιάρικα. Παρακάτω σας έχω μερικά από τα αγαπημένα μου.

Flats

Sandals

Είναι φορές που θέλουμε να πάμε μια χαλαρή βόλτα, να βγούμε για ψώνια, να κάνουμε κάποιες εξωτερικές δουλειές και θέλουμε άνεση στο παπούτσι. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι τα σανδάλια μας θα πρέπει να φαίνονται βαρετά.











Sneakers

Για τις εμφανίσεις μας στο γυμναστήριο, τις βόλτες μας με το ποδήλατο, το βραδινό μας τρέξιμο στο πάρκο, ή έστω μια απλή βόλτα επιλέγουμε αθλητικά με στυλ και προσωπικότητα.








Είναι γεγονός ότι τα παπούτσια δεν επηρεάζονται από τις μεταβολές του βάρους μας, όπως τα ρούχα, πράγμα που μας κάνει να αγοράζουμε πιο εύκολα και πιο συχνά.


Heels

Sandals

Κάθε κορίτσι χρειάζεται την ντουλάπα της ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα. Είναι ιδανικά για την έξοδο σου με τις φίλες σου, για ένα ρομαντικό ραντεβού. Τα πέδιλα με λουράκι δίνουν μια μια πινελιά κομψότητας στην όλη εμφάνιση. Αναλυτικό post μπορείτε να βρείτε εδώ.

















Pumps

Η γόβα είναι η καλύτερη φίλη της γυναίκας όταν θέλει να νιώσει αυτοπεποίθηση, να δείξει εξουσία και να φανεί δυναμική.











Wedges

Οι πλατφόρμες είναι σέξυ, παιχνιδιάρικες και απίστευτα άνετες. Δίνουν την αίσθηση ότι να πόδια μας είναι μακρυά, όπως όλα τα ψηλά παπούτσια, χωρίς όμως να προκαλούν πόνο εξαιτίας της φαρδιάς σόλας τους.









Για να το θέσουμε απλά: οι γυναίκες είμαστε ερωτευμένες με τα παπούτσια! Συμφωνείτε;;

xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe