September Style Tips

2.9.14

Το post αυτό διαβάζεται καλύτερα με αυτό το κομμάτι:





Καλό μήνα κορίτσια! Όπως οι περισσότερες ξέρετε ο Σεπτέμβρης είναι μεγάλος μήνας για την μόδα, αν όχι ο μεγαλύτερος. Και αυτό γιατί οι σχεδιαστές λανσάρουν τις νέες τάσεις της άνοιξης στις εβδομάδες μόδας. Επίσης, αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να γεμίσουμε την ντουλάπα μας με ενημερωμένα φθινοπωρινά κομμάτια. Είναι περιττό να σας πω ότι υπάρχει άπειρη έμπνευση στο σκηνικό της μόδας τον Σεπτέμβρη. Αλλά αν θέλετε λίγη παραπάνω, σας έχω μερικούς από τους συνδυασμούς που θέλω να δοκιμάσω αυτόν τον μήνα.

Put some blue

Στεναχωριέμαι και γω, όσο και σεις που το καλοκαίρι τελειώνει. Αλλά αν έχετε κάποιο γαλάζιο πουκάμισο φορέστε το μαζί με κάτι στους ίδιους χρωματικούς τόνους - άλλες αποχρώσεις του μπλε- για να δημιουργήσετε μια μονοχρωμία.



Prepare to get cozy

Μου αρέσει να ρίχνω κάτι επάνω μου αυτές τις μέρες του Σεπτέμβρη που κάνει λίγο ψύχρα. Μια ζακέτα είναι ότι πρέπει, είτε πλεκτή είτε τύπου φούτερ.




Pearl girl

Βλέπω παντού το καινούργιο tribal σκουλαρίκι της Dior, το "Mise en Dior". Έχει ένα μεγάλο μαργαριτάρι στην πίσω πλευρά και ένα μικρότερο μπροστά. Είναι μεγάλο trend αυτήν την περίοδο και φυσικά, μπορείτε να βρείτε φθηνότερες εναλλακτικές για να το αποκτήσετε.

Mise en dior, Dior

Mise en Dior, Dior

Keep it light

Ντυθείτε ελαφριά. Ο Σεπτέμβριος είναι ακόμη ζεστός μήνας. Επομένως, βάλτε τα ελαφριά και ανοιχτόχρωμα πουκάμισα μπροστά-μπροστά στην ντουλάπα. Ένα τέτοιο πουκάμισο θα σας κρατήσει δροσερές την μέρα, αλλά θα καλύπτει τους ώμους σας όταν αρχίζει να βραδιάζει.






Camel and blue

Πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας βασικά κομμάτια, διότι με αυτά πετυχαίνουμε ένα πιο σοφιστικέ look. Αυτή την περίοδο συνδύασε το αγαπημένο σου navy μπλουζάκι με το τζιν σου και την καφέ-camel τσάντα σου. Γενικά το navy blue μαζί με το καφέ είναι ο πιο σικάτος συνδυασμός.





Black and white, and red - The perfect trio

Είναι η περίοδος που πρέπει να φορέσεις τα ασπρόμαυρα σύνολά σου. Και μην ξεχάσεις να τα τελειοποιήσεις με ένα κόκκινο από πάνω. Μπορεί να είναι κραγιόν ή κάποιο αξεσουάρ.





Shorts and longsleeves 

Προσωπικά, μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός σορτς με μαυρομάνικη μπλούζα ή ζακέτα. Είναι η καταλληλότερη περίοδος γι' αυτόν τον συνδυασμό.





Για ποιο τρεντ είστε ενθουσιασμένες και θέλετε να το δοκιμάσετε;;

Γράψτε μου κάτω στα σχόλια. :)

Happy September everyone! 

xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe