Summer into Fall

10.9.14

Αυτό το  post διαβάζεται καλύτερα με αυτό το κομμάτι:




Το φθινόπωρο κάνει σιγά σιγά αισθητή την παρουσία του, ειδικά τα βράδια. Οπότε ξανάβγάζουμε τα λίγο πιο χοντρά ρούχα μας. Αλλά πριν καταχωνιάσεις τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά ρούχα, διάβασε αυτό το post για να δεις πως να τα φορέσεις. Παρακάτω θα δεις μερικά tips για να μεταμορφώσεις τα καλοκαιρινά outfits σου, σε φθινοπωρινά.

Καλοκαιρινό μίνι φόρεμα

Πριν το βάλεις στην άκρη, φόρεσε το για λίγες ακόμη φορές με μια ζακέτα, ένα δερμάτινο ή ένα demin jacket.

 



 

Cropped top

Παίρνει επάξια τον τίτλο του καλοκαιρινού item καθώς όλες μας έχουμε ένα cropped top στην ντουλάπα μας, το οποίο φορέσαμε σε διάφορους συνδυασμούς. Μπορεί όμως να συνεχιστεί να φοριέται άνετα ακόμη και το φθινόπωρο με ένα ψηλόμεσο τζιν και από πάνω μια ζακέτα ή ένα blazer.




Παντελόνα

Φόρεσε την με ένα φούτερ ή πλεκτό λεπτό ή με κάποιο πουκάμισο μακρυμάνικο.

 
 


Ολόσωμη φόρμα

Είναι το ρούχο που μας έχει σώσει τις μέρες που δεν ξέραμε τι να βάλουμε, καθώς είναι ευκολοφόρετο ρούχο: την φοράς και είσαι έτοιμη να βγεις. Πως, λοιπόν, να καταχωνιάσεις ένα τέτοιο item τόσο νωρίς; Συνέχισε να φοράς το αγαπημένο σου ολόσωμο με ένα δερμάτινο ή ένα denim jacket.




Κιμονό

Το πλέον πολυφορεμένο item φέτος το καλοκαίρι είναι το κιμονό. Όλες έχουμε ένα στην ντουλάπα μας. Αν δεν έχεις δει το δικό μου πάτησε εδώ για να το δεις. :) Προσωπικά, δεν θέλω να το αποχωριστώ ακόμη και το φοράω με τζιν παντελόνι και αντί για σανδάλια, booties. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί πολύ όμορφα και με cigarette pants.








Loose πουκαμίσα

Η loose πουκαμίσα που φορούσες στην παραλία και στις βόλτες σου στο νησί, είναι αυτή που μπορείς να φορέσεις τώρα με ένα μαύρο παντελόνι και ένα blazer για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο. Επίσης, φόρεσε την με το τζιν παντελόνι σου για τις χαλαρές βόλτες στην πόλη.





 


Έχετε ήδη κάνει κάποιον από τους παραπάνω συνδυασμούς; Περιμένω να μου πείτε. :)

xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe