The midi skirt

20.10.14

Αυτό το post διαβάζεται καλύτερα με αυτό το κομμάτι:


Η τάση της midi φούστας έγινε δημοφιλής στις αρχές της δεκαετίας του '70, καθώς η μόδα έκανε την μετάβαση από την δυναμική των floral στην κομψότητα των seventies. Όπως πάντα, η μόδα κάνει κύκλους και έτσι η midi skirt έκανε ξανά την εμφάνισή της στις πασαρέλες της Άνοιξης του 2012.
Δυστυχώς, όμως, αυτές οι φούστες δεν είναι ευκολοφόρετες. Είμαι σίγουρη ότι πολλές τις έχετε δει αλλά δεν τις έχετε τολμήσει ακόμη. Παρακάτω σας έχω μερικά tips, πως να φορεθούν σωστά τέτοιες φούστες.

Tips:

  1. Ύψος: Αν είσαι κοντούλα, το μήκος της φούστας θα πρέπει να φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο ή ακριβώς στο γόνατο. Εάν είσαι ψηλή, η φούστα μπορεί να φορεθεί σε οποιοδήποτε μήκος, αρκεί να μην φτάνει στον αστράγαλο.
  2. Μήκος: Το μήκος της φούστας είναι το παν. Μπορεί να καταστρέψεις εντελώς το midi look, εάν η φούστα σου είναι 5cm πιο μακρυά ή πιο κοντή. Ιδανικά, η φούστα θα πρέπει να τελειώνει στο αδύνατο σημείο του ποδιού. Αν η φούστα τελειώνει στο παχύτερο μέρος το ποδιού σου, θα σε κάνει να φαίνεσαι κοντόχοντρη.
  3. Συνδυασμός: Ο τέλειος συνδυασμός θα αναδείξει το midi look. Για παράδειγμα, φούστα με έντονο χρώμα θα πρέπει να συνδυαστεί με μπλούζα σε ουδέτερο χρώμα. Η αν η φούστα είναι με πιέτες, θέλει ένα απλό top.

Full Midi Skirt

Η full midi skirt μπορεί να είναι κ η πιο δύσκολη. Ο παρακάτω συνδυασμός αποτελεί ωραίο παράδειγμα για να μας δείξει πως να προσθέσεις λίγο street attitude σε ένα ladylike σύνολο. Η full άσπρη midi φούστα συνδυασμένη με ένα γαλάζιο πουκάμισο και φλατ παπούτσι.



Leather Midi Skirt

Οι δερμάτινες φούστες είναι η τέλεια επιλογή για την τάση της midi skirt. Προσωπικά, τις αγαπώ. Με τον κατάλληλο συνδυασμό υφασμάτων μπορεί να έχεις ένα πολύ σικάτο αποτέλεσμα.






Dressed down Midi Skirt

Μπορούν να φορεθούν και σε ένα πιο casual look. Φόρεσε την με casual πανωφόρια, ένα απλό top και τα αθλητικά σου, όπως μας δείξουν οι fashionistas.






Fitted Midi Skirt

Οι midi skirts δεν πρέπει να είναι απαραίτητα πάντα φουντωτές. Είναι κι αυτές που είναι πιο εφαρμοστές για ένα απόλυτα θηλυκό look.







Bright Midi Skirt

Η midi φούστα σε έντονο χρώμα. Προσοχή όμως, στο συνδυασμό: επέλεξε χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους.




Pleated Midi Skirt

Για το τέλος άφησα τον αγαπημένο μου τύπο της midi φούστας, αυτή με τις πιέτες. Και πως να την φορέσεις; Καν' την το επίκεντρο του look σου, κρατώντας το υπόλοιπο outfit απλό.






Εσείς ποιο τύπο θα προτιμούσατε να φορέσετε;; :)

xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe