Boyfriend Jean

11.6.13

Πολλές θεωρούν πως το τζιν πρέπει να είναι skinny και sexy ώστε να αγκαλιάζει τις καμπύλες τους. Προσωπικά πιστεύω πως δεν έχουν δίκιο. Γιατί;; Επειδή με τον σωστό συνδιασμό μπορεί να γίνει απίστευτα θηλυκό και κομψό.
Αποτελούν must have item για όσες προτιμούν το χαλαρό και άνετο ντύσιμο. Φοριούνται όλες τις εποχές και ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι ειναι κατάλληλα γιατι έχει ζέστη και δε "κολλάνε" πάνω σου, από το πρωί μέχρι το βράδυ με πέδιλο, μπαλαρίνα ή all star μέχρι high heel. Είναι ιδανικό για κοπέλες με chic αλλά και πιο ροκ στυλ και ταιριάζει σχεδόν σ' όλες τις σιλουέτες. Δε θα το πρότινα σε κοπέλες με καμπύλες διότι δε θα τις κρύψει αλλά αντιθέτως θα τις τονίσει περισσότερο.
Για τις πρωινές ώρες συνδιάστε το με ένα στενό τοπ και ένα μεσάτο σακάκι. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα πάρτε την oversized τσάντα σας. 
Επίσης, το boyfriend jean μπορεί να συνδιαστεί με τα ankle boots σας αρκεί να διπλώσετε το τελείωμα του τζιν σας αρκετά ψηλά ώστε να φαίνεται η γάμπα. 
Για τις χαλαρές βραδινές σας εξόδους απλά προτιμήστε τις ψηλοτάκουνες γόβες σας με ενα see though top ή πουκάμισο. Για να τραβήξετε τα βλέμματα προτιμήστε τις αντιθέσεις. Τι εννοώ; Αφού το boyfriend jean είναι loose συνδιάστε το με ένα μπλουζάκι σε πιο προκλητικό ύφος. Θα φέρει ισορροπία στο όλο look σας! 
Προσωπικά, λατρεύω το φαρδύ αυτό τζιν να έχει πολλά σκισίματα! Δίνει ένα πιο aggressive στυλ στο όλο look. Το boyfriend jean έχει μια ιδαίτερη θέση στη ντουλάπα μου. Στη δική σας τι θέση έχει;





xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe