Preppy Style

14.6.13

Τί είναι το preppy style;;; Το preppy style αντιπροσωπεύει ένα αριστοκρατικό κορίτσι, που φοράει polo και oxford μπλουζάκια, chino παντελόνια και γενικά έχει πιο εκλεπτυσμένο στυλ. Άψογα περιποιημένη αλλά με φυσικό μακιγιάζ και με καλούς τρόπους. Τα μαλλιά είναι ίσια, καθαρά και στο φυσικό τους χρώμα - ίσως με κάποιες ανταύγιες ανοιχτές το καλοκαίρι και σκούρες τον χειμώνα. Τα preppy girls δεν υποκύπτουν στις τάσεις της εποχής.

Για να πετύχετε το preppy style κρατήστε το look σας απλό. Το prep αποτελείται από καθαρές γραμμές και υφάσματα υψηλής ποιότητας. Αν μια εμφάνιση είναι ιδιαίτερα φανταχτερή, πολύπλοκη ή αποκαλυπτική τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πρέπει να ονομάζεται preppy.

Ένας άλλος ακρογωνιαίος λίθος του preppy style είναι να είστε καθαρές και φρέσκιες. Να βουρτσίζετε τα δόντια πρωί και βράδυ και να έχετε μια διακριτική μυρωδιά. Συγκεκριμένα, το άρωμά σας θα πρέπει να είναι ελαφρύ. Αποφύγεται τα βαριά αρώματα. Το δέρμα σας πρέπει να είναι περιποιημένο και καθαρό. Φροντίστε να το ενυδατώνετε και αν έχετε προβλήματα ακμής καλό θα είναι να επισκεφθείτε έναν δερματολόγο. Επίσης, για τα νύχια σας επιλέξτε ανοιχτά χρώματα όπως ένα απαλό ροζ ή το κλασσικό κόκκινο.


Τώρα, όσον αφορά τα ρούχα, επιλέξτε κομμάτια, τα οποία είναι καλοφτιαγμένα και διαχρονικά. Συγκεκριμένα, βρείτε ποιο χρώμα ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Τα δημοφιλή preppy χρώματα είναι το άσπρο, το μαύρο, το μπλε και το μπεζ. Μοτίβα όπως το ναυτικό ριγέ, το καρό, το φλοράλ είναι επίσης διμοφιλή. Αγοράστε ρούχα τα οποία "στρωνουν" επάνω σας. Αγνοήστε τις ετικέτες μεγέθους και παρτε αυτά που στα πηγαίνουν περισσότερο. Επενδύστε σε κλασσικά κομμάτια, όπως καλής ποιότητας παντελόνια (σκούρα τζιν, κοτλέ ή chinos), μερικά ωραία polo ή oxford πουκάμισα σε ουδέτερα χρώματα, μία κλασσική ζακέτα και ένα σακάκι. Ένα preppy girl αποφεύγει να φοράει κάτι πολύ φανταχτερό ή αποκαλυπτικό. Οι μπλόυζες και φούστες θα πρέπει να είναι σε λογικό μήκος και τίποτα πολύ φαρδύ.
Σχετικά με τα αξεσουάρ να θυμάστε ότι πρέπει να είναι απλά και αριστοκρατικά. Οτιδήποτε τραβάει προσοχή θα πρέπει να απορρίπτεται. Τα περισσότερα preppy girls έχουν τα αυτιά τους τρυπημένα (από μία τρύπα στο καθένα) και φορούν διακριτικά σκουλαρίκια.

Τα μαλλιά σας πρέπει να είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να φαίνονται απλά και φυσικά. ΄Ο,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε το χτένισμά σας θα πρέπει να φαίνεται καθαρό και συντηρητικό.
Τέλος, το μακιγιάζ σας θα πρέπει να είναι ελαφρύ, να φαίνεται όσο το δυνατόν καθαρό και φυσικό. Επιλέξτε να φορέσετε μια βάση μεηκ απ, λίγο gloss στα χείλη και μάσκαρα. Αποφύγετε τις βαριές σικές, τα eye liner και τις πολλές στρώσεις μάσκαρα. Να θυμάστε: το μακιγιάζ πρέπει να αναδικνύει το πρόσωπό σας, όχι να το συγκαλύπτει.

Το preppy style δεν αφορά μόνο την εμφάνιση αλλά και τον τρόπο ζωής. Να είστε ευγενικοί. Κάντε τη συμπεριφορά σας να ταιριάζει με το στυλ σας. Χρησιμοποιείστε λέξεις, όπως "ευχαριστώ" και "παρακαλώ", μην ορκίζεστε και μη χρησιμοποιείτε αργκό. Μάθετε πως να διεξάγετε μια ευγενική συζήτηση χωρίς να αναφέρετε τη θρησκεία, τα λεφτά ή την πολιτική, και χωρίς να αποκαλύπτετε πολλά για τον εαυτό σας.
                                                  
                                        
xoxo, 
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe