Must-have Accessories for Fall/Winter

19.10.13

Τα αξεσουάρ έχουν γίνει και αυτά ένα σημαντικό κομμάτι της βιομηχανίας της μόδας. Έτσι όπως αλλάζουν οι τάσεις της μόδας κάθε σεζόν, έτσι αλλάζουν και οι τάσεις στα αξεσουάρ. Κάθε σεζόν παρουσιάζει τις δικές της επιλογές σε τσάντες, αξεσουάρ και παπούτσια.

Black and White Clutch Bag

Αξεσουάρ σε αντίθετους χρωματικούς τόνους είναι μεγάλη τάση αυτή τη σεζόν, ειδικά αυτά σε άσπρο με μαύρο. Τα clutches είναι ακόμα πολύ δημοφιλή ανάμεσα στις τσάντες. Επομένως, γιατί να μην επιλέξετε μια ασπρόμαυρη clutch! Η εποχή που χρησιμοποιούσαμε τα clutches μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και για μια κομψή εμφάνιση έχουν περάσει. Σήμερα, υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη και σχέδια ώστε να τα συνδυάσετε για τις καθημερινές σας εξόδους.


Velvet shoes

Το βελούδο ήταν ένα από τα αγαπημένα υλικά των σχεδιαστών για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2013/2014. Το ίδιο ισχύει και για τα αξεσουάρ, ειδικά για τα παπούτσια. Το βελούδο προσθέτει μια θηλυκή, κομψή πινελιά στο καθημερινό look. Δοκιμάστε γόβες σε βαθύ κόκκινο χρώμα, πράσινο σμαραγδί, γαλάζιο ή μωβ βελούδο. Για τις πιο τολμηρές, επιλέξτε ένα animal print σε βελούδινο παπούτσι. 
Hot trend: Jeweld shoes- Προσθέστε χρυσό ή ασημί βραχιόλι πάνω από τη γόβα. Ειδικά με την βελούδινη γόβα πετυχαίνετε ένα πολύ θηλυκό look.



Gold necklake

Το χρυσό περιδέραιο πήρε νέα διάσταση αυτή τη σεζόν. Η καλύτερη επιλογή είναι τα ογκώδη, αλλά μπορείτε να επιλέξετε αυτά με τη μεσαιωνική όψη, στολισμένα με πολύτιμους λίθους. Μια άλλη τάση που παρατηρείται στις πασαρέλες είναι τα statment κολιέ που δηλώνουν λέξεις, όπως αγάπη, ειρήνη κ.α.





Thigh High Boots

Οι ψηλές μπότες που φτάνουν μέχρι τον μηρό έχουν τέτοια επιρροή σ' αυτή τη σεζόν που οι σχεδιαστές βρίσκουν διάφορους τρόπους ώστε αυτή η τάση να μπορεί να φορεθεί πιο εύκολα. Συγκεκριμένα, συνδυάζουν ένα δερμάτινο κολάν με μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο. Μια άλλη εναλλακτική είναι να επιλέξετε ένα ζευγάρι μπότες που είναι λίγο πιο ψηλά απ' το γόνατο. 


Fur Bag

Αν δεν σας αρέσει να φοράτε το γούνινο παλτό σας ή το γιλέκο σας, προτιμήστε μια τσάντα με γούνινες λεπτομέρειες καθώς η γούνα αποτελεί τάση αυτή τη σεζόν. Επιλέξτε την στο σχέδιο και το μέγεθος που σας αρέσει.



Boyfriend Shoes

Όπως ακριβώς το ανδρικό ντύσιμο είναι μεγάλη τάση για τις γυναίκες αυτή τη σεζόν, έτσι και οι τα ανδρικά παπούτσια είναι δημοφιλής επιλογή για το Φθινόπωρο 2013. Μη κάνετε το συνολικό ανδρικό ντύσιμο. Συνδυάστε τα με πιο θηλυκά κομμάτια, όπως φόρεμα. Επίσης, επιλέξτε τα σε παστέλ αποχρώσεις ή σε έντονα χρώματα.



Geometric Bracelet

Τα γεωμετρικά σχέδια είναι εξαιρετικά δημοφιλή αυτή τη σεζόν και μπορείτε να τα βρείτε σε ρούχα, τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα. Ένας καλός τρόπος να υιοθετήσετε την τάση είναι να φορέσετε το γεωμετρικό βραχιόλι. Επιλέξτε το σε χρυσό χρώμα, πράσινο σμαραγδί, ασπρόμαυρο, μωβ και παστέλ αποχρώσεις για μοντέρνες εμφανίσεις. 


Grey Ankle Boots

Είναι η δημοτικότητα του βιβλίου ή οι απόχρωση του φθινοπωρινού ουρανού; Υπήρχαν 50 αποχρώσεις του γκρι στις πασαρέλες των σχεδιαστών στις φετινές εβδομάδες μόδας του Φθινόπωρου/Χειμώνα 2013/2014. Καθώς τα ankle boots είναι άλλη μια φθινοπωρινή τάση στο κομμάτι των αξεσουάρ επιλέξτε τα σε γκρι χρώμα. Είναι μοντέρνα και ταιριάζουν με όλα.






xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe