Rock Chic Style

28.10.13


Το rock chic έχει να κάνει με την έκφραση της ατομικότητας του καθενός. Έτσι, δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος ώστε να επιτευχθεί το look αυτό. Ωστόσο, μπορείτε να προσθέσετε ορισμένα στοιχεία και αξεσουάρ για να δημιουργήσετε το δικό σας rock chic στυλ.
Αυτό είναι το στυλ που σας δίνει μια ευκαιρία να περάσετε στην άγρια πλευρά. Έχει να κάνει με το δερμάτινα υφάσματα, skinny jeans ή παντελόνια και πολλά αξεσουάρ.




Tips:

  • Προσθέστε μερικά σκισμένα τζιν στη ντουλάπα σας. Τα τζιν είναι απαραίτητα σε κάθε rock look και το rock chic δεν αποτελεί εξαίρεση. Το τζιν είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να φορεθεί τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας όσο και στην βραδινή σας έξοδο. Μπορείτε να επιλέξετε είτε ένα ξεθωριασμένο ή κάποιο σκούρο τζιν.



  • Statment shoes: Δεν έχει σημασία το είδος του παπουτσιού, αρκεί να τραβάει την προσοχή. Μια καλή επιλογή για να πετύχετε το rock chic στυλ είναι να επιλέξετε biker boots, γόβες σε έντονο χρώμα και knee-high boots. Ένα σημαντικό στοιχείο αυτού του στυλ είναι είναι να προστίθεται μια νότα θηλυκότητας. 




  • T-shirts & tank tops: Όπως ακριβώς τα παπούτσια έτσι και οι μπλούζες πρέπει να τραβάνε την προσοχή. Τα καλύτερα rock chic tops ανακοινώνουν έντονες και τολμηρές ρήσεις. Επίσης, μπλουζάκια με συγκροτήματα της δεκαετίας του '70 και του '80 είναι μια καλή επιλογή. Ακόμη, ψάξτε για μοναδικά vintage μπλουζάκια.




  • Επίσης, πάρτε ιδέες από την φύση και φορέστε jakets ή γιλέκα με οικολογική γούνα ή animal prints. 






  • Τέλος, επιλέξτε αξεσουάρ όπως τα oversized κολιέ και ρολόγια. Τα rock chic αξεσουάρ τείνουν να είναι λίγο αρρενωπά, οπότε μην αποφεύγετε τα τρουκς και τα αξεσουάρ με αιχμές.











xoxo,
Anzel


You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe