Sporty chic

2.10.13

Όταν βλέπουμε αθλητικά ρούχα σκεφτόμαστε ότι τέτοια κομμάτια δεν πρόκειται να τα δούμε στις πασαρέλες σχεδιαστών. Λάθος. Το sporty chic ή αλλιώς luxe athletic είναι όταν ένας σχεδιαστής συνδυάζει δύο διαφορετικά look, όπως μια φούτερ σχεδιασμένη με ένα πλούσιο ύφασμα, για παράδειγμα δέρμα, και τα συνδυάζει ώστε να δημιουργήσει ένα εντελώς απροσδόκητο, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό, κομμάτι. Οπότε, αν είστε φαν του σπορ ντυσίματος, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το post.


Styling tips

Φορέστε εφαρμοστές φόρμες. Οι φόρμες συνήθως συνδέονται μ' αυτήν την τάση, αλλά μπορεί να είναι κ μίλια μακρυά αναλόγως πώς θα φορεθούν. Για να αποκτήσετε αυτό το σικ look φορέστε τις φόρμες εφαρμοστές. Μία εφαρμοστή φούτερ είναι must. Τα παντελόνια-φόρμες μπορούν να είναι "χαλαρά", αλλά όχι πολύ φαρδιά. 
Extra tip: Συνδυάστε το παντελόνι-φόρμα σας με ένα ζευγάρι γόβες και ένα εντυπωσιακό πανωφόρι. Για να έχει επιτυχία αυτό το look προσοχή στα υφάσματα, τα οποία πρέπει να φαίνονται πλούσια.


Συνδυάστε τα ρούχα σας αλλά μη το παρακάνετε!
Τα μπλουζάκια με αριθμούς είναι πολύ σπορ. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με πιο καλά κομμάτια, όπως μια φούστα ή ένα σορτς και το δερμάτινο τζάκετ σας. 



Επίσης, επιλέξτε μια φούτερ σε έντονο χρώμα και συνδυάστε την με μια φούστα σε ουδέτερες αποχρώσεις. Φορέστε τα ψηλοτάκουνά ή τα biker boot σας με μια μεγάλη τσάντα και θα έχετε ένα καθημερινό αλλά ταυτόχρονα όχι απαρατήρητο look για τις εμφανίσεις σας κατά την διάρκεια της μέρας.




Ακόμη, μία polo μπλούζα μπορεί να συνδυαστεί με παρόμοιο τρόπο.


Τέλος, όσον αφορά τα παπούτσια εκτός από τα κλασσική επιλογή των Nike αθλητικών και τα converse δουλεύουν εξίσου καλά αν συνδυαστούν σωστά.


xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe