10+1 Beach essentials |Summer series|

19.6.14

Αυτό το post διαβάζεται καλύτερα με αυτό το κομμάτι!!!



Γεια σας κορίτσια!
Αποφάσισα να ξεκινήσω μια σειρά από post που αφορούν το καλοκαίρι. Και στο πρώτο post της σειράς θα σας μιλήσω για τα beach essentials, όπως ήδη καταλάβατε από τον τίτλο. Είναι πράγματα που όλες χρειαζόμαστε για τις εξορμήσεις μας στην παραλία.

1. Bathing suit

Πρώτο και βασικότερο είναι το μαγιώ και λόγος..αυτονόητος! Παρακάτω σας έχω μερικά μαγιω σε διάφορα σχήματα και χρώματα για να πάρετε ιδέες, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε αναζήτηση του φετινού σας μαγιώ.
















2. Beach bag

Μια μεγάλη τσάντα θαλάσσης, ψάθινη είτε υφασμάτινη, ή ακόμα κ μια τσάντα πλάτης.








3. Towel



4. Sunglasses

Τα γυαλιά ηλίου σας, διότι είναι απαραίτητα για την παραλία. 






5. Sunscreens

Το σημαντικότερο όλων είναι το αντηλιακό, καθώς μας προστατεύει από την βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου. Επομένως, must-have είναι το αντηλιακό σώματος και προσώπου, αλλά και το αντηλιακό μαλλιών, αφού και αυτά ταλαιπωρούνται κατά την έκθεση τους στον ήλιο. 



6. Hat

Άλλο ένα σημαντικό είναι το καπέλο. Πρέπει να φοράμε για την προστασία μας, ώστε να αποφύγουμε την ηλίαση. Αλλά πάντα με στυλ, φυσικά. Διαλέξτε μεγάλα ψάθινα καπέλα για να είστε σικάτες ακόμη και στην παραλία.








7. Sandals


Επιλέξτε ανάμεσα σε σαγιονάρες ή πεδιλάκια. Αποφύγετε τις πλατφόρμες, που κατά καιρούς βλέπουμε στις παραλίες! Εκτός του ότι είναι too much, δεν είναι και βολικές. Μπορείτε και με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά πέδιλα να είστε στυλάτες και in! 






8. Kimono

Όπως έχω πει και σε προηγούμενο post, τα κιμονό είναι μεγάλο trend, που υιοθετείται και στην παραλία, απογειώνοντας το στυλ μας φορώντας το πάνω απ' το μαγιώ. Αναλυτικό post μπορείτε να βρείτε  εδώ.




9. Bracelets

Δε γίνεται να μην στολίσουμε και λίγο τα χέρια μας με βραχιόλια. Είτε με ογκώδη βραχιόλια, είτε με πιο διακριτικά, όπως τα friendship bracelets. Εσείς επιλέγετε!






10. Hair accessories

Στολίστε τα μαλλιά σας με λουλουδένιες κορδέλες που είναι τόσο in φέτος.





11. Body mist

Τέλος, ένα body mist με καλοκαιρινό άρωμα είναι ότι πρέπει για να μας κρατάει φρέσκες και μυρωδάτες. Κυκλοφορούν πάρα πολλές στο εμπόριο. Επιλέξτε ένα που σας ταιριάζει.





Τι λέτε κορίτσια; Συμφωνείτε;;
Ποια είναι τα δικά σας απαραίτητα για την παραλία;;;

xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe