Outfit for Beaches |Summer series|

28.6.14

Αυτό το post διαβάζεται καλύτερα με αυτό το κομμάτι:



Ετοιμάζεσαι να πας παραλία αλλά δε θέλεις να βάλεις το μαγιό σου και από πάνω ένα απλό σορτσάκι μ' ένα t-shirt; Θες να είσαι στυλάτη ακόμη και στις εμφανίσεις σου στην παραλία; Παρακάτω θα δεις τρόπους πως να συνδυάσεις ένα απλό σορτς, μια απλή μπλούζα και διάφορα άλλα ώστε να μη χάσεις το στυλ σου.

Καταρχήν θα πρέπει να επιλέξεις ένα μαγιό που θα ταιριάζει στο σωματότυπό σου και θα σε κάνει να νιώθεις άνετα και με αυτοπεποίθηση. Γιατί αν νιώθεις εσύ καλά με αυτό που φοράς, αυτό βγαίνει προς τα έξω και οι άλλοι σε βλέπουν έτσι. Εσύ κάνεις τους άλλους να σε δουν, όπως ΕΣΥ θέλεις. :)
Δεν θα ασχοληθούμε σε αυτό το post με τα μαγιό, θα πάμε κατευθείαν στα outfits.

Τζιν σορτσάκι

Το τζιν σορτσάκι, και γενικότερα τα σορτσάκια, είναι τα πιο ευκολοφόρετα και αυτά που βλέπουμε να παίζουν στην παραλία. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να τα συνδυάσεις και να πετύχεις διάφορα looks.  Για παράδειγμα, αν θέλεις να το κρατήσεις απλό και παράλληλα στυλάτο, επέλεξε ένα αμάνικο τοπ με βαθύ σκίσιμο στα πλάγια ή κάποιο τοπ με κρόσια. Επίσης, ένα εντελώς απλό t-shirt ή ένα ριγέ. Εάν πάλι θες κάτι πιο καλό, επέλεξε ένα τοπ με δαντέλα, ή ένα πουκάμισο το οποίο θα το φορέσεις ως ζακέτα πάνω από το ψηλόμεσο σορτς.



 

 



 

Καφτάνι

Εσείς που είστε πιο κλασσικές θα το προτιμήσετε. Το πιο εύκολο και διαχρονικό item για τη παραλία: το ρίχνεις πάνω απ' το μαγιό σου και είσαι έτοιμη.


 




Φόρεμα

Άλλο ένα εύκολο item, καθώς διαλέγεις ένα άνετο και αέρινο φόρεμα και είσαι έτοιμη. Απόφυγε να φορέσεις το στενό σου φόρεμα, κράτα το για το βράδυ στο beach bar.
Extra tip: Φόρεσε το μακρύ αέρινο t-shirt σου ως φόρεμα πάνω απ' το μαγιό.



Maxi φούστα

Οι μακριές φούστες και τα φορέματα είναι τάση φέτος. Επομένως, γιατί όχι και στην παραλία μια αέρινη μακρυά φούστα;




Κιμονό

Ναι, το χουμε πει πολλές φορές, τα κιμονό είναι η τάση του φετινού καλοκαιριού. Είναι αέρινα, στυλάτα και μας κάνουν σικάτες όταν τα φοράμε. Έχω κάνει ήδη αναλυτικό post.



Αυτά είναι μερικά από τα outfits που μπορούμε να φορέσουμε στην παραλία. Έρχονται κι άλλα, οπότε... stay tuned! ;)

xoxo,
Anzel 

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe