Flowers all around

13.6.14

Το floral είναι ήταν το trend της άνοιξης και συνεχίζει να είναι και του καλοκαιριού. Αγαπάμε τα λουλουδένια και ανάλαφρα υφάσματα είτε σε σορτσάκια και φούστες είτε σε φορέματα maxi και mini, ακόμη και σε παντελόνια, why not? :)

Τα floral prints έρχονται σε διάφορους συνδυασμούς αποχρώσεων και σχεδίων. Πάμε να δούμε παρακάτω μερικούς από αυτούς.

Delicate florals


Πέρσυ είδαμε τα φλοράλ βουτηγμένα σε παστέλ αποχρώσεις. Φέτος, παρόλο που έχουμε έντονα χρώματα, το παστέλ παραμένει δίνοντας μια φινέτσα και διακριτικότητα.




Vibrant blossoms

Αξιοποιώντας και φέτος την περσινή  εκκεντρική παλέτα με έντονα χρώματα κάνουν τα λουλούδια πιο ζωντανά δημιουργώντας απροσδόκητες συγκρούσεις από έντονες αποχρώσεις.


Dark florals

Πολλοί έχουν συνδυάσει το φλοράλ με έντονα χρώματα και ανοιξιάτικη διάθεση. Ωστόσο, στις πασαρέλες είδαμε και πιο σκούρες αποχρώσεις. Λουλούδια σε σκούρα υφάσματα.



Mismatched florals

Εδώ έχουμε συνδυασμό διάφορων μοτίβων floral. Είναι μία άποψη που μας εξέπληξε, καθώς η σύγκρουση των φλοράλ prints χρησιμοποιείται για να καθορίσει ένα ένδυμα, για παράδειγμα ένα φόρεμα.




Κεντητά florals

Πρόκειται για floral ενδύματα που έχουν πάνω τους κεντημένα άλλα floral σχέδια. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να ακούγεται κάτι το "οπισθοδρομικό" αλλά δεν είναι έτσι. Αντιθέτως, είναι άκρως εντυπωσιακό και σικάτο.






Το φλοράλ μας φτιάχνει την διάθεση και είναι εντυπωσιακό. Εδώ σας έχω μερικούς συνδυασμούς από διάφορα floral items για να πάρετε ιδέες και να τις προσαρμόσετε στο δικό σας στυλ!

  • Floral Φορέματα
Μίνι ή maxi, προτιμήστε τα σε αέρινες γραμμές συνδυάζοντάς τα το πρωί με πέδιλα ή εσπαντρίγιες και το βράδυ με πλατφόρμες








  • Floral φούστα
Το ίδιο ισχύει και εδώ. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με μονόχρωμα μπλουζάκια σε έντονα χρώματα ή ακόμη και με το τζιν πουκάμισό σας. Προσοχή στις υπερβολές. Το φλοράλ είναι από μόνο του ένα έντονο pattern.







  • Floral σορτσάκι
Το προτιμώ και αυτό αέρινο, αφού το φλοράλ είναι συνδυασμένο με την άνοιξη και το καλοκαίρι, όπου σημαίνει ζέστη. Επομένως θέλουμε να φοράμε δροσερά ρούχα, οπότε τι καλύτερο από ένα φλοράλ αέρινο σορτσάκι! Ο συνδυασμός του είναι παρόμοιος με την φλοράλ φούστα πιο πάνω.












  • Floral pants
Για τις δροσερές νύχτες των διακοπών σου, αλλά και για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο, επέλεξε παντελόνι σε φλοράλ μοτίβο για να είσαι κομψή και ενημερωμένη.




  • Floral shirt
Επέλεξε να το φορέσεις είτε σε απλό μπλουζάκι, είτε σε πουκάμισο, είτε σε cropped top συνδυασμένο με τζιν σορτσάκι ή παντελόνι ή με κάποια φούστα.




  • Floral kimono
Υπάρχει ήδη αναλυτικό post για το συγκεκριμένο trend, που μπορείς να βρεις εδώ.



  • Floral μαγιώ
Ο τρόπος που προσωπικά μου αρέσει φοράω αυτό το μαγιώ είναι να συνδυάζω ένα φλοράλ κομμάτι με ένα μονόχρωμο σε συγγενικές ή και σε εντελώς διαφορετικές αποχρώσεις. 






  • Floral αξεσουάρ
Είναι ιδανικά για όταν θέλετε να κρατήσετε το όλο outfit σας απλό και απλά να δώσετε μια νότα χρώματος και τσαχπινιάς! :)
Τα αξεσουάρ αυτά μπορεί να είναι παπούτσια, τσάντες, φουλάρια ή ίσως και κάποιο ρολόι.










Περιμένω την γνώμη σας! :)

Φιλιά πολλά,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe