Parisian chic

3.8.13

Το parisian chic είναι ο ορισμός της κομψότητας. Οι Γαλλίδες είναι από τις πιο chic γυναίκες στον κόσμο. Στα fashion weeks παίρνουν τον τίτλο των πιο καλοντυμένων γυναικών, καθόλου τυχαία.

TIPS  για να το πετύχεις: 
  • Προτίμησε φούστες μέχρι το γόνατο στενές ή σε γραμμή Α.
  • Επιλέξτε σκούρα χρώματα τον χειμώνα.
  • Φορέστε το σκούρο μπλε τζιν. Αποφύγετε ξεβαμμένα τζιν ή αυτά με σκισίματα.
  • Οι μπλούζες πρέπει να είναι στενές, ώστε να διαγράφουν το σώμα σας, σε ουδέτερα χρώματα όπως άσπρο, μπεζ, μπλε, γκρι ή μαύρο.
  • Φορέστε ζακέτες. Πηγαίνουν και με φορέματα και με το τζινάκι σας.

Επίσης, η γκαρνταρόμπα σας πρέπει να συμπεριλαμβάνει το "Little Black Dress" για τις επίσημες εξόδους σας. Το χρώμα δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα μαύρο, αλλά πρέπει να είναι σε σκούρα απόχρωση.



Κομψά παπούτσια:
Ολοκληρώστε το στυλ σας με παπούτσια φλατ, μπότες ιππασίας, κομψές γόβες. Αποφύγετε να φορέσετε αθλητικά, σαγιονάρες ή μπότες τύπου Ugg.

Αξεσουάρ:
Αποφύγετε να φορέσετε πολλά αξεσουάρ. Φορέστε πέρλες σε σκουλαρίκια, σε βραχιόλι ή σε κρεμαστό. Προσωπικά λατρεύω τις πέρλες σε σκουλαρίκια, γιατί είναι τόσο chic. Επίσης, μπορείτε να φορέσετε κασκόλ ή φουλάρι, μεγάλα γυαλιά και σε τσάντα προτιμήστε αυστηρές γραμμές με σοφιστικέ τάση. Επίσης, τσάντες με αλυσίδα είναι απαραίτητες για το συγκεκριμένο στυλ.

Όσον αφορά το μακιγιάζ κρατήστε το σε φυσικούς τόνους. Δηλαδή, το make up σας, κονσιλερ κάτω απ τα μάτια, ρουζ σε φυσική απόχρωση και μια στρώση μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες. Οι Παρισιάνες προτιμούν να φαίνονται φρέσκες και υγιείς και δεν το παρακάνουν με το μακιγιάζ.

Τελευταίο, και σημαντικότερο, ντυθείτε με αυτοπεποίθηση. Θυμηθείτε: τα ρούχα τα φοράτε, δεν σας φοράνε. Επίσης, μιλήστε με ευγένεια και ηρεμία.


xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe