Blazer

18.8.13

Το σημερινό post αφορά στα σακάκια. Είμαστε μέσα Αυγούστου και σιγά σιγά οδεύουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, που σημαίνει ότι τα ψυχρά βράδια θα αρχίσουν να κάνουν δειλά την εμφάνισή τους. Επομένως, μια stylish λύση είναι τα blazers.
Το σακάκι είναι ένα item που μπορεί να φορεθεί και σε ένα απλό look αλλά και σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Αυτό που, κατά την γνώμη μου, πρέπει να προσέξουμε όταν το επιλέγουμε είναι να υπάρχουν λεπτομέρειες που το κάνουν ξεχωριστό. Για παράδειγμα, ένα πιο ιδιαίτερο design ή κάποιες εναλλαγές στην υφή του, φλοράλ σχέδια κ.α.

Pairing tips:
  • Με τζιν
Όλες ξέρουμε ότι ένα σακάκι πηγαίνει με το μπλε τζιν μας. Και όσο πιο skinny είναι τόσο το καλύτερο γιατί αυτό αγκαλιάζει τις καμπύλες μας και πετυχαίνουμε ένα πιο θηλυκό look. Για έξτρα πόντους στυλ προτιμήστε να φορέσετε το σκισμένο σας τζιν. Αυτό θα κάνει πιο chic το όλο loοk σας.

  • Με σορτς
Διαλέξτε ένα σακάκι σε έντονο χρώμα και συνδυάστε το με το τζιν σορτσάκι σας. Από μέσα φορέστε ένα άσπρο t-shirt ή κάποιο graphic tee. Για να κρατήσετε το look σας απλό φορέστε φλατ πέδιλα, μπαλαρίνες ή εσπαντρίγιες.



Για μια πιο εξεζητημένη εμφάνιση διαλέξτε ένα σακάκι με ιδιαίτερα prints. Φορέστε ένα υφασμάτινο σορτς και τα ψηλά σας πέδιλα ή τις πλατφόρμες σας. Για μπλουζάκι προτιμήστε κάποιο graphic tee.

  • Με φόρεμα
Φορέστε το άσπρο φόρεμά σας με σακάκι σε γήινους τόνους και προτιμήστε αξεσουάρ ή την τσάντα σας σε έντονη απόχρωση. Αντίστοιχα, προτιμήστε το little black dress σας να το συνδυάσετε με σακάκι σε πιο σκούρες αποχρώσεις, π.χ. μπλε.Έτσι θα αναδειχθεί η θηλυκή πλευρά του blazer. 



Τέλος, ένα σακάκι από μόνο του μπορεί να πετύχει μια chic εμφάνιση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Συγκεκριμένα, το ύφος του. Αν επιλέξετε ένα ιδιαίτερο σακάκι δε χρειάζεται να τονίσετε τίποτα άλλο καθώς αυτί τραβάει από μόνο του τα βλέμματα. 

Το trend που επικρατεί αυτή τη σεζόν είναι μεταξύ άλλων τα oversized σακάκια τύπου boyfriend. Φοριούνται με skinny παντελόνια, κοντά και μακρυά φορέματα. Επίσης, δημοφιλές trend είναι τα leather σακάκια, ιδιαίτερα σε παστέλ αποχρώσεις.



xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe