Navy look

9.8.13

Το καλοκαίρι είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για να φορέσετε το navy look στις καθημερινές σας εμφανίσεις. Κομμάτια όπως το ριγέ παντελόνι, το μπλε σακάκι, η μαρινιέρα, οι εσπαντρίγιες, τα χρυσά κουμπιά κ αξεσουάρ συμπληρώνουν το διαχρονικό αυτό στυλ.

Styling Tips:

  • Φορέστε το μπεζ σορτσάκι σας με μια ριγέ μπλούζα και φλατ παπούτσια για την απογευματινή σας βόλτα στο νησί ή με τις πλατφόρμες σας για τις βραδυνές σας εξορμήσεις.   
                                           



  • Επίσης, μπορείτε να πετύχετε εξίσου ωραίο αποτέλεσμα αν συνδυάσετε το denim ή φλοράλ σορτς σας με ένα μονόχρωμο τοπ και πουκάμισο σε ριγέ μοτίβο. Για έξτρα πόντους στυλ φορέστε πολλά χρυσά αξεσουάρ.
                                       

  • Ένα παντελόνι σε έντονο χρώμα είναι ιδανικό για να φωτίσετε το κλασσικό navy look. Για τις πιο τολμηρές επιλέξτε τσάντα επίσης σε έντονο χρώμα και θα τραβήξετε τα βλέμματα όλων πάνω σας.
                                   

  • Το απόλυτο κομμάτι του καλοκαιριού είναι το ριγέ φόρεμα που μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επιλέξτε να το συνδυάσετε με φλατ πέδιλα ή σταράκια την ημέρα και πλατφόρμα για το βράδυ. Για τα ψυχρά βράδια στο νησί επιλέξτε να φορέσετε μια ζακέτα σε έντονο χρώμα.  
                                                   

  • Τέλος, τα χρυσά αξεσουάρ είναι must για να πετύχετε αυτό το look. Μη φοβηθείτε να φορέσετε πολλά δαχτυλίδια ή βραχιόλια μαζί. Ωστόσο, αν θέλετε να κρατήσετε την εμφάνισή σας σε πιο απλούς τόνους προτιμήστε ένα χρυσό κολιέ. 
                                             


xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe