Cozy home and homewear

1.11.14

Αυτό το post διαβάζεται καλύτερα με αυτό το κομμάτι:


Καλό μήνα κορίτσια! Καλωσήρθες Νοέμβρη!



Και τώρα που ο καιρός αρχίζει να χειμωνιάζει περισσότερο, απολαμβάνουμε όλο και πιο πολύ το να καθόμαστε μέσα. Ο καιρός αυτός είναι ιδανικός για να χουχουλιάσεις στην αγαπημένη σου γωνιά, κάτω από την κουβέρτα με ένα ζεστό ρόφημα και το βιβλίο που διαβάζεις αυτήν την περίοδο. Είναι κ η αλλαγή της ώρας, που έχει συμπέσει φέτος με την αλλαγή του καιρού και το απότομο κρύο, και o συνδυασμός τους, μου έχουν αλλάξει την ψυχολογία. Το σώμα αναζητά την ζεστασιά μέσα από τα μάλλινα πουλόβερ και την χαλαρή διάθεση μέσα από ταινίες, σειρές, βιβλία, μουσική...


Αρχικά, θα πρέπει να διαμορφώσεις τον χώρο σου ώστε να σε προδιαθέτει να απολαύσεις τις μέρες σου, που μένεις σπίτι. Μεγάλες μαξιλάρες, όμορφες κουβέρτες, αναμμένα κεριά σε χειμωνιάτικες μυρωδιές, χαμηλό φωτισμός είναι αυτά που συνθέτουν τον ιδανικό ζεστό χώρο για να τον απολαύσεις μόνη σου ή και με τις φίλες σου ή τον αγαπημένο σου.











Όμως, το γεγονός ότι καθόμαστε σπίτι δεν σημαίνει ότι δεν το κάνουμε με στυλ. Ζεστές φόρμες και κολάν, oversized μπλούζες, ζακέτες και φουλάρια συνθέτουν το cozy homewear μας. Ο αγαπημένος μου συνδυασμός είναι τα oversized πουλόβερ με μακριές κάλτσες - είναι τόσο άνετo και παράλληλα σέξυ.










Εσείς απολαμβάνετε να μένετε σπίτι αυτήν την περίοδο; Και πως; :)


xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe