The cape | How to style.

27.11.14

Η κάπα είναι άλλη μια μεγάλη τάση των '90s που επανήλθε στο προσκήνιο. Όταν ήμασταν μικρές, όλες μας μικρές είχαμε μια κάπα στην ντουλάπα μας. Η κάπα μπορεί να είναι ο υπερήρωας της ντουλάπας μας. Μπορεί να μας σώσει από τις μέρες που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε στο γραφείο, στην σχολή, στον απογευματινό καφέ. Όλα εξαρτώνται από το πως θα συνδυάσεις αυτό το κομμάτι-κλειδί της ντουλάπας σου. Καθώς αυτό το trend είναι λιγάκι παγίδα, παρακάτω σου έχω τα είδη κάπας που υπάρχουν και πως να τα φορέσεις, χωρίς να μοιάζεις με σούπερ ήρωα της Disney.

  • Blanket cape
Είναι η oversized κάπα, που τυλίγεται γύρω σου. Μπορείς να την συνδυάσεις με το τζιν σου και ένα άσπρο πουκάμισο για τις χαλαρές βόλτες σου. Είναι τόσο απλό, αλλά παράλληλα ενημερωμένο outfit.



  • Knit cape
Φόρεσε την πάνω από το τζιν πουκάμισό σου με το δερμάτινο παντελόνι σου.


  • Dramatic cape
Είναι η πολύ μακριά κάπα, Προτίμησε την αν είσαι ψηλή και φόρεσε την πάνω από ένα μακρύ φόρεμα με τα ψηλά ankle boots σου. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ stylish!


  • Evening cape
Μια πιο μοντέρνα εκδοχή της κάπας. Ένα υβρίδιο μεταξύ κάπας και σακακιού. Φόρεσε την για μια χαλαρή βραδινή βόλτα με boyfriend jeans και ένα t-shirt.



  • Trench cape
Άλλο έβα υβρίδιο μεταξύ κάπας και trench. Ξέφυγε από τα κλασσικά και δοκίμασε να την φορέσεις με μια δερμάτινη γούστα και γόβες σε έντονο χρώμα.



Τι να προσέξεις πριν αγοράσεις την κάπα.

  1. Διάλεξε χρώμα και print που ξέρεις ότι σου πηγαίνουν.
  2. Η κάπα έχει να κάνει με το layering. Οπότε, φόρεσε την πάνω από cosy πλεκτά, φορέματα, polo μπλουζάκια, ακόμη και πάνω από λεπτά πανωφόρια.
  3. Η κάπα μπορεί να φορεθεί και για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Εάν θέλεις να ντυθείς καλά, φόρεσε την με high-knee μπότες, δερμάτινη φούστα και ankle boots. Εάν θέλεις να είσαι απλή, φόρεσε την  με τζιν, πουλόβερ και αθλητικά.


 











ΘΥΜΗΣΟΥ: Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί.

xoxo,
Anzel

You Might Also Like

1 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe