Investment pieces

12.11.14

Αυτό το post διαβάζεται καλύτερα με αυτό το κομμάτι:

Γεια σας κορίτσια! Με αφορμή τις τελευταίες μου εξορμήσεις στην αγορά, ήθελα να κάνω ένα post για να παραθέσω τα κομμάτια εκείνα, στα οποία πρέπει να επενδύουμε και να υπάρχουν στην ντουλάπα μας. Καλά κομμάτια, τα οποία πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα μας και να μας βγάζουν απ' την δύσκολη θέση σε διάφορες περιστάσεις.
Όπως είπε σοφά και η Carrie Bradshaw "I like my money right where i can see it...hanging in my closet", και είχε απόλυτο δίκιο.
Λοιπόν, τι λέτε; Πάμε να ξεκινήσουμε;;


1. Little Black Dress

Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι must item για την ντουλάπα της κάθε γυναίκας. Όλες πρέπει να το έχουμε στην ντουλάπα μας. Επενδύστε σε ένα καλό και διαχρονικό φόρεμα, το οποίο θα μείνει για καιρό και θα το φοράτε για χρόνια.
"One is never over-dressed or under-dressed with a little black dress" - Karl Langerfeld





2. Jeans

Το τζιν είναι το πιο διαχρονικό κομμάτι, που είναι πάντα στη μόδα. Είναι ευέλικτο, καθώς μπορείς να το φορέσεις σε κάθε περίσταση με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Για παράδειγμα, σε μια χαλαρή βόλτα μπορείς να το φορέσεις με τα αθλητικά σου και ένα μπουφάν από πάνω. Εάν πάλι, θες να βγεις για ένα χαλαρό ποτό το βράδυ, φόρεσε το με  ψηλά ankle boots ή κλασσική γόβα και το δερμάτινο jacket σου. Μπορείς να το φορέσεις σε κάθε περίσταση. Επομένως, επένδυσε σε ένα καλό τζιν, με καλό ύφασμα, το οποίο να στρώνει ωραία πάνω σου και να σου κρατήσει για χρόνια.




3. Blazer

Επένδυσε σε ένα στενό σακάκι, που να διαγράφει την σιλουέτα σου, γιατί είναι κάτι που δεν θα βγει ποτέ εκτός. Το σακάκι είναι ένα κλασσικό κομμάτι, το οποίο μπορείς να το φορέσεις με το τζιν σου για το κάνεις πιο σοφιστικέ, με ένα τοπ από μέσα. Επίσης, συνδυάζεται εξαιρετικά με μια pencil φούστα για το γραφείο. Οι επιλογές είναι πολλές γι΄αυτό το κομμάτι.





4. Black pumps

Οι μαύρες γόβες είναι κάτι σαν το little black dress για τα παπούτσια. Επομένως, επένδυσε σε ένα καλό ζευγάρι γόβες, που να είναι και άνετες, για να μπορείς να τις φοράς.. και να τις φοράς.. και να τις φοράς...και...






5. Shirt

Ένα καλό πουκάμισο είναι από τα κομμάτια-κλειδιά στην ντουλάπα μιας γυναίκας. Μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους και αυτό, όπως και τα παραπάνω, ανάλογα με την περίσταση. Επένδυσε σε ουδέτερα χρώματα, όπως μαύρο, άσπρο ή μπεζ για να μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με όλα.






Συμφωνείτε με τα κομμάτια κορίτσια;; Τί θα προσθέτατε στην λίστα;;

xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe