Leather on Leather

18.11.14

Το leather trend συνεχίζει κ φέτος να είναι στο προσκήνιο. Προσωπικά, έχω μεγάλη αγάπη σε αυτήν την τάση και την τιμώ ιδιαίτερα!Το δερμάτινο το βλέπουμε παντού: σε δερμάτινη φούστα, δερμάτινο παντελόνι, δερμάτινο κολάν, δερμάτινο σορτς κ.α. (Το περσινό σχετικό blogpost, μπορείς να το βρεις εδώ.) 
Όμως, πως με τι πανωφόρια τα φοράμε τον χειμώνα; Μία επιλογή ανάμεσα στις άλλες είναι με oversized πλεκτή ζακέτα, που αμέσως θα δώσει στην εμφάνισή σου έναν πιο casual, αλλά παράλληλα chic χαρακτήρα. 

Αλλά, η τάση που κυριαρχεί είναι το leather on leather. Που σημαίνει, δερμάτινα jackets πάνω από τα δερμάτινα παντελόνια, φούστες, σορτς κτλ. Το είδαμε από πολλές fashionistas και μας άρεσε. Δίνει μια πιο edgy πινελιά στο όλο look σου. Αν φοβάσαι να το τολμήσεις, μια ματιά παρακάτω θα σε πείσει. :) 

 Δερμάτινο jacket πάνω από δερμάτινη pencil φούστα και crop top, συνδυασμένο με χρυσά αξεσουάρ. Καθαρό και απλό look για όλες τις ώρες.




 Total black look με δερμάτινο παντελόνι και δερμάτινο jacket σε συνδυασμό με φουξ γόβα για λίγο πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις, που τραβάνε την προσοχή.


Αν φοβάσαι το total δερμάτινο πανωφόρι, ένα τέτοιο παλτό με συνδυασμό των δύο αυτών υφασμάτων είναι ιδανικό.

Δερμάτινη άσπρη φούστα, άσπρο crop top, μαύρο τζάκετ και μαύρο τσαντάκι - ενδιαφέρον outfit. 

Άλλο ένα total leather outfit. Extra tip: δέσε το τζάκετ πάνω από το δερμάτινο φόρεμα για πιο cool εμφανίσεις.

Τι λέτε κορίτσια; Εσείς το 'χετε δοκιμάσει; 

xoxo,
Anzel

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe