Scarf

5.11.14

Το φουλάρι είναι αυτό, στο οποίο πρέπει να επενδύσεις φέτος τον χειμώνα. Είναι αυτό που θα σε κρατήσει ζεστή αλλά και θα αναβαθμίσει την εμφάνιση και το στυλ σου. Είναι ένας φθηνός τρόπος για να προσθέσεις μια δόση πολυτέλειας στο στυλ σου.


Tips:

Material
Επίλεξε φουλάρι με καλή ποιότητα υφάσματος. Αναζήτησε κομμάτια, τα οποία είναι μαλακά και μπορείς να τα τυλίξεις εύκολα γύρω από τον λαιμό σου, χωρίς να σε δυσκολεύουν στο "στρώσιμο". Υφάσματα, όπως το μετάξι, το σιφόν, το κασμίρ και το μαλακό πλεκτό είναι ιδανικές επιλογές και σίγουρα θα είναι ευχάριστα στην αφή αλλά και στο... μάτι, φυσικά.

Both sides
Προτού αγοράσεις ένα φουλάρι ή ένα κασκόλ, έλεγξε και τις δυο πλευρές. Κοίταξε, δηλαδή , το σχέδιο και από την ανάποδη πλευρά. Αυτό γιατί; Διότι, καθώς το φοράς και το τυλίγεις γύρω από τον λαιμό σου, και οι δυο πλευρές μπλέκονται μεταξύ τους. Οπότε, τσέκαρε το αποτέλεσμα, που θα βγει, πριν το αγοράσεις.



The bigger, the better
Όσο μεγαλύτερο είναι το φουλάρι/κασκόλ, τόσο το καλύτερο. Τύλιξε το γύρω σου, ώστε να σε κρατήσει ζεστή και να σε κάνει να φαίνεσαι cool. Θα αναβαθμίσει όλη την εμφάνισή σου, ένα τόσο απλό item.











xoxo,
Anzel


You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe